Global logistics, personal approach

Carriere

Berkman is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Gedurende deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de brandstof- en smeermiddelen markt in zuidwest Nederland. Daarnaast kan Berkman Forwarding met vestigingen in Nederland, India, Vietnam, China, Hong Kong en de U.S.A. worden gezien als een ware multinational. Ook nu blijft het bedrijf nog steeds groeien en dit brengt veel kansen en doorgroeimogelijkheden voor jonge talentvolle werknemers.

Er zijn drie peilers die kenmerkend zijn voor werken binnen Berkman:

  1. Samenwerken
  2. Efficiëntie
  3. Innovatie

Binnen Berkman wordt gewerkt in groepsverband, streven wij ernaar om alle processen zo efficiënt mogelijk te doorlopen en waar nodig zijn we absoluut niet vies van innovaties om de output van het werk te verbeteren.

Ben jij iemand die er van houdt om in groepsverband te werken, efficiënt kan werken en om kan gaan met veranderingen, èn ben jij op zoek naar stageplaats met uitgebreide doorgroeimogelijkheden? neem dan direct contact op met Anja Potappel (afdeling personeelszaken) via HRM@berkman.nl*.

Of ben je net afgestudeerd en op zoek naar een mooi bedrijf om je professionele carriere een vliegende start te brengen, neem ook dan contact op via HRM@berkman.nl*.  

 * Voorzie correspondentie altijd van een volledig uitgewerkte CV, motivatiebrief en eventuele cijferlijst (in geval van stageplaats).

Contact informatie

Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u contact met ons opnemen via:
telefoon: (0180) 643 683
info@berkmanforwarding.nl
Adres:Tuindersweg 34
2991 LR
Barendrecht