Online portal

Start vandaag met het besparen van tijd en kosten.

Ons dashboard biedt volledig aanpasbare oplossingen voor real-time inzicht en controle over al je verzendingen. Het stelt je in staat om jouw logistiek zowel op hoofdlijnen als op detailniveau te bekijken en te optimaliseren. 

Inzicht in transport als basis voor innovatie

Wij vervoeren goederen van Azië naar Noord-Europa. Dit is voor ons dagelijkse kost, maar wij begrijpen dat het voor onze klanten een onzichtbaar en cruciaal proces is. Daarom hebben wij een dashboard ontwikkeld waarop de status van elke zending nauwkeurig kan worden gevolgd. Dit zorgt voor inzicht en transparantie, iets wat wij vanzelfsprekend vinden.

Volledig afgestemd op jouw behoeften

Het dashboard is volledig aan te passen aan jouw wensen en eisen. Wil je graag veel inzicht? Dat kan! Wij kunnen jouw eigen systemen koppelen aan het dashboard om de totale stroom te visualiseren. Zo blijf je altijd op de hoogte van de status van de zendingen en kunnen wij verschillende rapporten genereren om besparingsmogelijkheden te ontdekken.

Volg je liever alleen de hoofdlijnen? Ook dat is mogelijk! Wij helpen je bij het inrichten van jouw dashboard, zodat je alleen de gegevens ziet die je nodig hebt en zo het overzicht behoudt.

(OMS) Order Management System

Met ons geavanceerde Order Management System (OMS) beheer je naadloos je orders van begin tot eind. Automatiseer processen, verbeter de efficiëntie en behoud volledige controle over je logistieke activiteiten voor een vlekkeloze uitvoering.Live tracking

Met onze live tracking-functionaliteit houd je in real-time de voortgang van je zendingen in de gaten. Volg de locatie van je goederen nauwkeurig en ontvang updates over statuswijzigingen om een soepele en tijdige levering te garanderen.

Shipment Data / Details

Krijg toegang tot uitgebreide zending gegevens en details. Bekijk essentiële informatie zoals vrachtstatus, leveringsgeschiedenis en documentatie om een volledig overzicht te hebben van elke zending, waardoor je beter kunt plannen en beslissen.

Analyseplatform

Wij blijven innoveren en werken daarom hard aan een uitbreiding van het portaal met een analyseplatform, waarmee wij nog meer inzicht geven in jouw logistieke gegevens en het transport nog efficiënter maken. Binnenkort vertellen wij je graag meer!

Jouw logistiek voor je laten werken? 

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.