Zeevracht

Welkom in de dynamische wereld van zeevracht, waar het punctueel en veilig transporteren van goederen één van onze topprioriteiten is. Met onze meer dan 35 jaar lange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het verschepen vanuit Azië en andere delen van de wereld naar Europa en bieden altijd een transparant inzicht in jouw verzending door onder andere ons op maat gemaakte ‘MYBERKMAN’ portaal.

Transport via zee

Bij ons vind je een scala aan zeevrachtopties voor zowel volle containers (FCL) als deelladingen (LCL). Onze aanpak is gebaseerd op strategische samenwerkingen met diverse rederijen, waardoor wij gevarieerde mogelijkheden hebben aan flexibele opties die naadloos aansluiten op jouw specifieke wensen. 

Of het nu gaat om het verschepen van volle container ladingen, deelladingen, buyers consolidation, special equipment, cross trades, of door-to-door leveringen; wij verzekeren je van de best mogelijke oplossing voor jouw logistieke uitdagingen. Met onze toewijding aan kwaliteit en maatwerk, kun je met vertrouwen op ons rekenen voor een soepele en efficiënte verzending, waar ter wereld je ook naartoe wilt verschepen.

Alles komt samen binnen één totaal-oplossing

Vanuit onze vestigingen in Nederland en Azië streven wij voortdurend naar het optimaliseren van jouw logistieke processen. Waarom? Omdat wij geloven dat het beter kan. Wij gaan hierbij verder dan simpelweg het vervullen van jouw logistieke behoeften; wij zijn jouw partner in efficiëntie en groei.

Door nauw samen te werken en écht te luisteren naar jouw wensen en eisen, selecteren wij het type transport dat het beste aansluit bij jouw orders. Hiervoor analyseren wij hoe wij deze processen slimmer kunnen bundelen en integreren, om zo kosten te besparen en tijd te winnen voor jou en jouw bedrijf.

Ons klantenportaal 'MYBERKMAN' biedt je een helder inzicht in elke stap van het logistieke traject, zodat je altijd op de hoogte bent en tijdig kunt anticiperen op eventuele uitdagingen. Door alles samen te brengen in één geïntegreerde oplossing, streven wij ernaar om jouw logistieke ervaring te vereenvoudigen en te verbeteren, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is; het laten groeien van jouw bedrijf.

Inzicht

Maak je logistiek inzichtelijk met een persoonlijk dashboard en gebruik deze inzichten voor de groei van jouw onderneming.

Innovatie

Profiteer van onze innovatieve oplossingen waarmee je jouw logistieke keten zowel online als offline kunt optimaliseren.

Services

Dankzij onze persoonlijke aanpak vervullen wij zowel een proactieve als adviserende rol bij het signaleren van waardevolle kansen.

Wereldwijd

Vanuit onze kantoren in Nederland, Vietnam, China en India bieden wij je het best mogelijke transport over de hele wereld.

Inzicht als basis voor efficiëntie

Ontdek de kracht van ons dashboard en ervaar de voordelen van real-time inzichten en periodieke rapportages. Afgestemd op jouw behoeften en volledig geïntegreerd met het eigen systeem. Hiermee volg je jouw logistiek tot in detail, begrijp je waar verbeteringen nodig zijn en kun je beginnen met het besparen van tijd en geld.

Online portal

Jouw logistiek voor je laten werken?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.