Dienstverlening

Persoonlijk samenwerken en digitaal innoveren

Als ervaren experts op het gebied van transporten vanuit Azië streven wij wereldwijd naar groei, en hechten wij grote waarde aan betrokkenheid bij onze samenwerkingen. Ons ultieme doel is om onze klanten daadwerkelijk te ondersteunen. Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, daarom is een persoonlijke aanpak voor ons essentieel. Terwijl wij voortdurend werken aan het verbeteren van onze standaardprocedures en processen, bieden wij ook maatwerk via ons eigen portal. Hiermee kun je elke zending tot in detail volgen en de efficiëntie van jouw logistieke operaties verbeteren.

 

Alles wat je nodig hebt in één totaaloplossing

In onze benadering geloven wij niet in ‘one-size-fits-all’ oplossingen. Wij bekijken elke opdracht individueel om ervoor te zorgen dat onze klanten precies krijgen wat ze nodig hebben. Wij bepalen het meest geschikte vervoerstype voor elke opdracht en voeren deze nooit zomaar uit zonder grondige overweging. Bovendien zijn wij proactief in het identificeren van kansen, zoals het combineren van orders om transportkosten te besparen. Als expediteur kunnen wij zelfs de administratieve orderverwerking voor onze klanten verzorgen. Deze totaaloplossing maakt ons als expediteur echt uniek.

Alles komt samen binnen één totaal-oplossing

Vanuit onze vestigingen in Nederland en Azië streven wij voortdurend naar het optimaliseren van jouw logistieke processen. Waarom? Omdat wij geloven dat het beter kan. Wij gaan hierbij verder dan simpelweg het vervullen van jouw logistieke behoeften; wij zijn jouw partner in efficiëntie en groei.

Door nauw samen te werken en écht te luisteren naar jouw wensen en eisen, selecteren wij het type transport dat het beste aansluit bij jouw orders. Hiervoor analyseren wij hoe wij deze processen slimmer kunnen bundelen en integreren, om zo kosten te besparen en tijd te winnen voor jou en jouw bedrijf.

Ons klantenportaal 'MYBERKMAN' biedt je een helder inzicht in elke stap van het logistieke traject, zodat je altijd op de hoogte bent en tijdig kunt anticiperen op eventuele uitdagingen. Door alles samen te brengen in één geïntegreerde oplossing, streven wij ernaar om jouw logistieke ervaring te vereenvoudigen en te verbeteren, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is; het laten groeien van jouw bedrijf.

Inzicht

Maak je logistiek inzichtelijk met een persoonlijk dashboard en gebruik deze inzichten voor de groei van jouw onderneming.

Innovatie

Profiteer van onze innovatieve oplossingen waarmee je jouw logistieke keten zowel online als offline kunt optimaliseren.

Services

Dankzij onze persoonlijke aanpak vervullen wij zowel een proactieve als adviserende rol bij het signaleren van waardevolle kansen.

Wereldwijd

Vanuit onze kantoren in Nederland, Vietnam, China en India bieden wij je het best mogelijke transport over de hele wereld.

Transport-mogelijkheden

Wij bieden een breed scala aan transportmogelijkheden om aan jouw wereldwijde logistieke uitdagingen te voldoen. Met onze sterke focus op persoonlijke aandacht en digitale innovatie, optimaliseren wij het transport van goederen over land, zee en door de lucht. Graag vertellen wij je meer over hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jouw logistieke keten en welke route het beste aansluit op jouw specifieke behoeften.

Inzicht als basis voor efficiëntie

Ontdek de kracht van ons dashboard en ervaar de voordelen van real-time inzichten en periodieke rapportages. Afgestemd op jouw behoeften en volledig geïntegreerd met het eigen systeem. Hiermee volg je jouw logistiek tot in detail, begrijp je waar verbeteringen nodig zijn en kun je beginnen met het besparen van tijd en geld.

Online portal

Jouw logistiek voor je laten werken?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.