Logistieke services

Ontdek onze op maat gemaakte logistieke services voor het transporteren van goederen van Azië naar Noord-Europa. Met ons dashboard heb je altijd inzicht op detailniveau of in hoofdlijnen in de status van jouw zendingen, waarmee je kosten en tijd bespaart.

Maatwerkdashboard

Wij zorgen voor het nauwgezet transporteren van goederen van Azië naar Noord-Europa, een alledaags proces voor ons, maar wij begrijpen dat dit voor onze klanten vaak een onzichtbaar proces is, ondanks dat er veel vanaf hangt. Daarom hebben wij een op maat gemaakt dashboard ontwikkeld dat volledig inzicht en transparantie biedt. Of je nu gedetailleerde informatie wilt verkrijgen door je eigen systemen te koppelen, of een overzichtelijke blik wilt werpen op de hoofdlijnen, ons dashboard past zich aan jouw behoeften aan. Hiermee blijf je altijd exact op de hoogte van de zendingstatus en profiteer je van inzichten.

Online Portaal

 

Onze aanvullende services

Douane afhandeling

Met ons team van ervaren douane-experts bieden wij een naadloze en snelle afhandeling van invoer, uitvoer en doorvoeraangiftes, inclusief MRN-documenten, PD- en GDB-aangiftes. Onze declaranten, allen gediplomeerd, maken gebruik van een online verbinding met de douane en wij beschikken over onze eigen borgstelling. Zo waarborgen wij niet alleen een efficiënte douaneafhandeling, maar ervaar je ook gemoedsrust voor soepele handelsactiviteiten.

Schade afhandeling

Bij Berkman Forwarding begrijpen wij dat schade aan jouw goederen tijdens transport zorgen met zich meebrengt. Wij nemen deze graag van je over en zorgen dat wij deze zo goed mogelijk voor je afhandelen. Zo kun je vertrouwen op onze toewijding en je focussen op jouw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een zorgvuldige en professionele afhandeling van eventuele schades aan jouw lading.

Warehousing

Wij bieden onze klanten een uitgebreid logistiek concept aan, waarbij wij niet alleen zorgen voor het transport en de verwerking van goederen en verder denken dan alleen het verplaatsen van producten. Wij streven ernaar om extra waarde toe te voegen aan onze diensten, bijvoorbeeld door warehousing opties voor opslag en voorraadbeheer.

Gasmeten

Wij meten gassen in containers om gevaren te identificeren. Onze experts voeren ter plaatse metingen uit en geven advies op basis van de resultaten. Voor het openen en betreden van de container controleren wij op gevaarlijke gassen. Indien nodig adviseren wij over ventilatie of ontgassing om een veilige omgeving te waarborgen. Ons doel is om de veiligheid tijdens het hele proces te waarborgen, zodat je met vertrouwen containers kunt hanteren.

Verzekeringen

Een goede transportverzekering is essentieel, maar wordt vaak over het hoofd gezien vanwege kosten, onwetendheid en gebrekkige communicatie tussen eigenaar en vervoerder. Wij benadrukken het belang van een goed geregelde transportverzekering om risico's af te dekken, omdat het ontbreken ervan negatieve gevolgen kan hebben. Hiervoor bieden wij advies en ondersteuning bij het regelen van een passende transportverzekering.

Order Management System (OMS)

Bij Berkman Forwarding gaan wij verder dan alleen Track & Trace. Met ons Order Management System (OMS) bieden wij een geavanceerde online omgeving waarin de volledige orderstroom 24/7 zichtbaar is. OMS geeft actuele statusupdates vanaf het plaatsen van een order bij de leverancier tot aan de levering bij de importeur. Bovendien biedt OMS inzage in bijbehorende documentatie en een eenvoudige uploadfunctie voor ordergerelateerde documenten. Dit versnelt niet alleen het proces, maar zorgt ook voor een efficiënte samenwerking en de minimalisatie van onze CO2-voetafdruk.


Inzicht als basis voor efficiëntie

Ontdek de kracht van ons dashboard en ervaar de voordelen van real-time inzichten en periodieke rapportages. Afgestemd op jouw behoeften en volledig geïntegreerd met het eigen systeem. Hiermee volg je jouw logistiek tot in detail, begrijp je waar verbeteringen nodig zijn en kun je beginnen met het besparen van tijd en geld.

 

Jouw logistiek voor je laten werken? 

Vul onderstaand formulier in. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op.

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur en zijn op zaterdag en zondag gesloten.