Over Berkman

De logistiek van morgen, vandaag gerealiseerd

Wij staan voor ontzorgen, transparantie en loyaliteit. Deze waarden zijn niet alleen van toepassing op onze klanten, maar net zo goed op onszelf.

Het kan beter en daar zorgen we voor  

Bij Berkman Forwarding geloven wij in een innovatieve aanpak van logistiek. Wij verbeteren deze met een klantgerichte, transparante en eerlijke aanpak. Met wereldwijde dekking en lokale betrokkenheid bieden wij importeurs en exporteurs het gemak van onze totaaloplossing en digitale innovaties.

Wij zijn ons zeer bewust van de impact die deze sector heeft op de leefbaarheid van de wereld. Daarom is duurzaamheid een belangrijk thema voor ons en zoeken wij altijd naar manieren om hieraan bij te dragen.

De kracht van onze totaaloplossing

Ons team combineert creativiteit en innovatie in een bewezen aanpak. Hoewel logistiek vaak onzichtbaar is, brengen wij het zorgvuldig naar voren en richten wij het zo in dat het ook voor jou optimaal functioneert.

Vanuit dit perspectief zoeken wij altijd naar manieren om de logistiek makkelijker
te maken. Dit resulteert veelal in maatwerk, ook al hebben wij zoveel mogelijk
processen en systemen geautomatiseerd in ons scala aan digitale oplossingen.

Inzicht

Maak je logistiek inzichtelijk met een persoonlijk dashboard en gebruik deze inzichten voor de groei van jouw onderneming.

Innovatie

Profiteer van onze innovatieve oplossingen waarmee je jouw logistieke keten zowel online als offline kunt optimaliseren.

Services

Dankzij onze persoonlijke aanpak vervullen wij zowel een proactieve als adviserende rol bij het signaleren van waardevolle kansen.

Wereldwijd

Vanuit onze kantoren in Nederland, Vietnam, China en India bieden wij je het best mogelijke transport over de hele wereld.

Innoveren op hoofd- en detailniveau

Ons online portaal biedt de mogelijkheid om het transport op hoofdlijnen of in detail te volgen en inzichtelijk te maken. Hierdoor kan dit volledig worden afgestemd op de persoonlijke behoeften en kunnen zowel tijd als kosten worden bespaard.

Onze service gaat echter verder dan onze innovaties. Het totaalaanpak kenmerkt zich door ons persoonlijke contact en de toewijding aan een eerlijke samenwerking. Wij voeren een opdracht nooit zomaar uit en denken echt met je mee.

Wij hebben een signalerende rol als het gaat om kansen, zoals het samenvoegen van orders om transportkosten te besparen. Ook de administratieve orderverwerking nemen wij graag voor je uit handen. Dat maakt ons als expediteur uniek.

Onze toewijding aan ontzorging, transparantie en loyaliteit zorgt voor een stabiele basis om onze talenten te ontwikkelen. Wij zijn breed inzetbaar en zijn trots dat wij onze klanten volledig kunnen ontzorgen en samen dat stapje verder kunnen gaan.

Een eeuw van toewijding en groei: Berkman Forwarding  

Sinds de oprichting in 1903 door grondlegger Johannes Berkman, begon het verhaal van Berkman Forwarding als een bescheiden kolenhandel. In 1976 werd Vobex geboren, een bedrijf dat uitgroeide tot een internationale expediteur en in 1988 transformeerde tot het bekende Berkman Forwarding.

Van kolen tot brandstof, van vader op zoon, heeft Berkman Forwarding zich in ruim een eeuw ontwikkeld tot een gerenommeerd familiebedrijf en een wereldwijde dienstverlener. Onze geschiedenis is doordrenkt van toewijding aan kwaliteit en evolutie, gebaseerd op familiewaarden en de ambitie om te groeien.

Vanuit ons hoofdkantoor in Barendrecht, Nederland, en met 8 kantoren verspreid over Vietnam, China en India, bieden wij wereldwijd goederentransport, opslag en distributiediensten, inclusief douaneafhandeling, transportverzekeringen en schadeafhandeling.

Onze missie is niet alleen om goederen te verplaatsen, maar ook om de toekomst van wereldwijd transport vorm te geven met onze klantgerichte en innovatieve aanpak. Door deze samen met de markt te verduurzamen willen wij onze impact op de logistiek en de wereld van ons allemaal vergroten.

Verantwoordelijk-heid en certificeringen  

Berkman Forwarding is sinds 2009 een Authorised Economic Operator (AEO) en voldoet aan diverse criteria, waaronder het naleven van douanewetgeving en belastingregels, passende archivering, financiële solvabiliteit, bewezen praktische normen voor bekwaamheid of beroepskwalificaties, en passende beveiligings- en veiligheidsmaatregelen. 

Als AEO-gecertificeerde expediteur werken wij nauw samen met douaneautoriteiten om de beveiliging van de bevoorradingsketen te waarborgen en genieten wij van voordelen in de gehele Europese Unie. Kortom, wij hebben het werk alvast voor je gedaan, wat een hoop onderzoek en tijd bespaart.

Jouw logistiek voor je laten werken? 

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.