Treinvracht

Het containertransport per trein groeit snel en biedt waardevolle kansen voor je logistieke proces. Momenteel bieden wij 48 routes aan in onze spoorvervoerdiensten vanuit heel Azië naar Europa. Dit omvat naast China ook verzendingen uit landen zoals Vietnam, Cambodja, Maleisië, Laos, Thailand, Taiwan, Zuid-Korea en Japan.

Transport per trein

Het toenemende gebruik van containertransport per trein vanuit China, langs de historische zijderoute, markeert een opvallende ontwikkeling die steeds belangrijker wordt in de wereldwijde logistieke sector. Door aanzienlijke investeringen van de Chinese overheid in treinverbindingen is een betrouwbaar en efficiënt transportmiddel ontstaan, waardoor goederen sneller en veiliger kunnen worden vervoerd met aanzienlijk kortere transittijden dan bij het vervoer over zee.

Wij bieden deze efficiënte modaliteit aan voor zowel volle containers (FCL) als deelladingen (LCL). Onze dienstverlening omvat niet alleen het transport, maar ook een breed scala aan aanvullende services om aan al jouw logistieke behoeften te voldoen en een naadloze en betrouwbare afhandeling van jouw goederen te garanderen. Dankzij de samenwerking met onze kantoren in Azië en ons uitgebreide netwerk kunnen wij jouw zendingen snel en efficiënt leveren. Bovendien streven wij ernaar om zo voordelig mogelijke tarieven te bieden, zodat je kunt profiteren van kostenefficiënte transportoplossingen die jouw bedrijf ten goede komen.

Alles komt samen binnen één totaal-oplossing

Vanuit onze vestigingen in Nederland en Azië streven wij voortdurend naar het optimaliseren van jouw logistieke processen. Waarom? Omdat wij geloven dat het beter kan. Wij gaan hierbij verder dan simpelweg het vervullen van jouw logistieke behoeften; wij zijn jouw partner in efficiëntie en groei.

Door nauw samen te werken en écht te luisteren naar jouw wensen en eisen, selecteren wij het type transport dat het beste aansluit bij jouw orders. Hiervoor analyseren wij hoe wij deze processen slimmer kunnen bundelen en integreren, om zo kosten te besparen en tijd te winnen voor jou en jouw bedrijf.

Ons klantenportaal 'MYBERKMAN' biedt je een helder inzicht in elke stap van het logistieke traject, zodat je altijd op de hoogte bent en tijdig kunt anticiperen op eventuele uitdagingen. Door alles samen te brengen in één geïntegreerde oplossing, streven wij ernaar om jouw logistieke ervaring te vereenvoudigen en te verbeteren, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is; het laten groeien van jouw bedrijf.

Inzicht

Maak je logistiek inzichtelijk met een persoonlijk dashboard en gebruik deze inzichten voor de groei van jouw onderneming.

Innovatie

Profiteer van onze innovatieve oplossingen waarmee je jouw logistieke keten zowel online als offline kunt optimaliseren.

Services

Dankzij onze persoonlijke aanpak vervullen wij zowel een proactieve als adviserende rol bij het signaleren van waardevolle kansen.

Wereldwijd

Vanuit onze kantoren in Nederland, Vietnam, China en India bieden wij je het best mogelijke transport over de hele wereld.

Inzicht als basis voor efficiëntie

Ontdek de kracht van ons dashboard en ervaar de voordelen van real-time inzichten en periodieke rapportages. Afgestemd op jouw behoeften en volledig geïntegreerd met het eigen systeem. Hiermee volg je jouw logistiek tot in detail, begrijp je waar verbeteringen nodig zijn en kun je beginnen met het besparen van tijd en geld.

Online portal

Jouw logistiek voor je laten werken?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.